Introductiemenu
Amuse van de chef
Voorgerecht
Asperges à la Flamande
Of
klassieke Carpaccio van rund
Tussengerecht
Traag gegaarde omber vis
Lamsoren met asperge en jus van mosselen
Of
Buikspek met gambero rosso, salsa van
puntpaprika en paksoi
Hoofdgerecht
Huisgemaakte vol-au-vent
Of
Zeebaars op vel gebakken
met lentegroenten beurre blanc
Dessert
Dame Blanche
Of
Crème brûlée
Voorgerecht
Asperges à la Flamande
Of
klassieke Carpaccio van rund
Tussengerecht
Traag gegaarde omber vis
Lamsoren met asperge en jus van mosselen
Of
Buikspek met gambero rosso, salsa van
puntpaprika en paksoi
Hoofdgerecht
Huisgemaakte vol-au-vent
Of
Zeebaars op vel gebakken
met lentegroenten beurre blanc
Dessert
Dame Blanche
Of
Crème brûlée
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Google +