Menu
Voorgerechten
Carpaccio à l’ancienne
Burrata met pistache, tomatensalsa en foccacia
Garnaalkroketten
Buikspek met gambero rosso, salsa van puntpaprika en paksoi
tip van de chef : Janus bier
Hoofdgerechten
Gietenkaas
Vol-au-vent van de chef
Steak tartaar à la minute
Penne polpette
Gevulde puntpaprika ambachtelijk bereid
Kalfsentrecote
Assortiment boontjes uit de tuin, tomaat, hofmeesterboter met verse kruiden, mosterdsaus
Catch of the day met seizoensgebonden groenten
Zomerklassieker - mosselen 1,2kg
met verse frietjes en zelfgemaakte mosselsaus
Mosselen natuur
Mosselen roomlook
Mosselen witte wijn
Kindergerecht
Vol-au-vent van de chef
Penne bambino
Kip met appelmoes
Desserten
Dame blanche
Coupe aardbei
Crème brulée
Moelleux au chocolat
Carpaccio à l’ancienne
Burrata met pistache, tomatensalsa en foccacia
Garnaalkroketten
Buikspek met gambero rosso, salsa van puntpaprika en paksoi
tip van de chef : Janus bier
Hoofdgerechten
Gietenkaas
Vol-au-vent van de chef
Steak tartaar à la minute
Penne polpette
Gevulde puntpaprika ambachtelijk bereid
Kalfsentrecote
Assortiment boontjes uit de tuin, tomaat, hofmeesterboter met verse kruiden, mosterdsaus
Catch of the day met seizoensgebonden groenten
Zomerklassieker - mosselen 1,2kg
met verse frietjes en zelfgemaakte mosselsaus
Mosselen natuur
Mosselen roomlook
Mosselen witte wijn
Kindergerecht
Vol-au-vent van de chef
Penne bambino
Kip met appelmoes
Desserten
Dame blanche
Coupe aardbei
Crème brulée
Moelleux au chocolat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Google +