Menu
Voorgerechten
Carpaccio à l’ancienne
Garnaalkroketten
1 stuk - 2 stuks
Gravlax
Gemarineerde zalm met zure room, dille en knollen Buikspek met gambero rosso, salsa van puntpaprika en paksoi
tip van de chef : Janus bier
Hoofdgerechten
Salade Geitenkaas met buikspek
Vol-au-vent van de chef met verse frietjes
Supplement zwezerik in mousselinesaus Steak tartaar à la minute met verse frietjes
Penne polpette
Gevulde puntpaprika ambachtelijk bereid
Kalfsentrecote
Assortiment boontjes uit de tuin, tomaat, hofmeesterboter met verse kruiden, mosterdsaus
Catch of the day met seizoensgebonden groenten
Kindergerecht
Vol-au-vent van de chef
Penne bambino
Kip met appelmoes
Gehaktbal in tomatensaus met puree
Desserten
Dame blanche
Crème brulée
Moelleux au chocolat
Normandische pannekoek
Carpaccio à l’ancienne
Garnaalkroketten
1 stuk - 2 stuks
Gravlax
Gemarineerde zalm met zure room, dille en knollen Buikspek met gambero rosso, salsa van puntpaprika en paksoi
tip van de chef : Janus bier
Hoofdgerechten
Salade Geitenkaas met buikspek
Vol-au-vent van de chef met verse frietjes
Supplement zwezerik in mousselinesaus Steak tartaar à la minute met verse frietjes
Penne polpette
Gevulde puntpaprika ambachtelijk bereid
Kalfsentrecote
Assortiment boontjes uit de tuin, tomaat, hofmeesterboter met verse kruiden, mosterdsaus
Catch of the day met seizoensgebonden groenten
Kindergerecht
Vol-au-vent van de chef
Penne bambino
Kip met appelmoes
Gehaktbal in tomatensaus met puree
Desserten
Dame blanche
Crème brulée
Moelleux au chocolat
Normandische pannekoek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Google +